OM DØP

DØP er gennemført økologi fra den ene pølseende til den anden. Alle råvarer er 100% økologiske, og vores pølseopskrifter er lavet i samarbejde med Hanegal. Konceptet er udviklet og ejet af Claus Christensen, som er uddannet produktudvikler under studiet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Det er også muligt for veganere, glutenallergikere og laktoseintolerante at spise hos DØP – se mere under "Menu". Al emballage er bionedbrydeligt eller af genbrugsmateriale. Se seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen på følgende links: https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk2063838 https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk2028822 https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk2006898 https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1432904 https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1771277 https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1628080 https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1527137 https://findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1485757

Åbningstider er mandag-søndag kl. 11-19 https://www.findsmiley.dk/131497 https://www.findsmiley.dk/515611 https://www.findsmiley.dk/131498